Vloertegels woonkamer

Vloertegels voor in de woonkamer bestellen? U heeft de keuze uit een groot aantal modellen. Met name de meer grove structuur op de vloertegels zorgt ervoor dat er een warme uitstraling ontstaat. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor krassen of andere beschadigingen, u maakt in plaats daarvan gebruik van een duurzaam materiaal. Valt er een glas wijn om of komt er iemand op naaldhakken binnen? Geen probleem, de vloertegels in de woonkamer zijn zeer sterk en zijn gemakkelijk schoon te houden. Het is wat dat betreft niet vreemd dat vloertegels voor in de woonkamer de laatste jaren sterk aan populariteit winnen.

Grote vloertegels bestellen

U kunt online grote vloertegels bestellen, waarmee we er graag voor zorgen dat u voor een warme uitstraling kunt zorgen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de tegels met een afmeting van 60 x 60cm. Houdt u van een strakke uitstraling of wilt u er met de tegels juist voor zorgen dat er een speels karakter ontstaat? U heeft verschillende mogelijkheden, zowel voor een traditionele als een meer sfeervolle vloer. U kunt gebruik maken van verschillende materialen zoals natuursteen en er met de vloertegels voor in de woonkamer bijvoorbeeld voor zorgen dat u een accent op de wand terug laat komen.

Natuurstenen vloertegels

Uiteraard kunt u binnen de vloertegels in de woonkamer onder andere gebruik maken van natuursteen. U zorgt er daarmee voor dat u een natuurlijk en stevig materiaal aanbrengt, dat bovendien op een heel duurzame wijze in elkaar zit. Het unieke van dit materiaal is dat het goed beschikbaar is in zwart en in grijstinten, net als in een aantal andere kleuren. Wat dat betreft heeft u meer dan voldoende keuze, ook met betrekking tot de textuur en de afmetingen van de vloertegels die u in de woonkamer wilt gebruiken.

Accenten op de wandtegels

Heeft u al vloertegels in de woonkamer liggen of wilt u nieuwe exemplaren bestellen en op de wand voor een mooi accent zorgen met steenstrips? Het is een goed idee om de kleur van de vloer terug te laten komen in de tegels op de wand. U zorgt er op die manier voor dat er een eenheid ontstaat, zodat de uitstraling als geheel rust uit gaat stralen en u op een prettige manier binnen kunt komen. Vloertegels voor in de woonkamer bieden wat dat betreft een aantal verschillende mogelijkheden, wanneer u zoekt naar een unieke toepassing.

Toon filters
Verberg filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 170

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina